Toebehoren voor om en rond kachel en haard

In onze toonzaal vindt u allerlei producten en accessoires voor om en rond uw kachel, haard of inbouwcassette: aanmaak- en onderhoudsproducten, haardstellen, houtmanden,  vloerplaten, kachelvoetjes, etc.

Deze producten kunnen altijd afgehaald worden in onze toonzaal maar kunnen niet worden opgestuurd!!!

FULGURANT Glasreiniger:

Doeltreffende glasreiniger voor houtkachels, mazoutkachels, etc ….Het beste product op de markt in een handige verstuiver. Ook navulfles verkrijgbaar.

Verstuiver (500 ml):  € 9,00
Navulfles (1000 ml): € 10,00

FULGURANT GT Poeder:

Het meest efficiënte product om roet en teer in de kachel en in de schoorsteen te vernietigen. Vermindert de kans op schoorsteenbrand en verhoogt de schoorsteen capaciteit. In bus met maatlepel of doos met individuele dosissen van 50 gr.

Bus (800 gr): € 9,00

Hittebestendige verf:

Om uw kachel of kachelbuis een nieuw jasje te geven. Beschikbaar in spuitbus of potje en in diverse grijs en zwarttinten.

Spuitbus (400 ml): vanaf € 14,00
Potje ( 250 gr): € 14,00

Metaalpoets:

Metaalpoets is een poetsmiddel voor allerlei metalen maar wordt ook gebruikt voor het krasvrij reinigen van kachelruiten.

Tube (75 ml): € 12

Aanmaak producten:

TIL & SOL: Aanmaak en onderhoudsproducten voor de mazoutkachel

SOL aanmaakblaadjes(100): € 1,50
TILL Vuurheks: € 9,00
TILL antiroet vloeibaar (5 zakjes): € 2,00
TILL antiroet vast (8 blokjes): € 2,50

Haardstellen:

In onze toonzaal vindt u een ruime keuze van haardstellen voor naast uw houtkachel, inbouwhaard of open haard, in klassieke of moderne uitvoering, aangepast aan uw interieur.

Kachelvoetjes:

Ter bescherming van zowel uw vloer als uw kachel hebben wij volgende kachelvoetjes in ons assortiment:

Kunststof: dikte 4mm, driehoekig 50×50 mm (per 4): € 10,00

Vloerplaten:

Om uw vloer te beschermen tegen vallende gloeiende houtskooltjes bij het openen van uw houtkachel kunnen wij vloerplaten in glas of metaal leveren in diverse maten. De metalen platen worden tevens gelakt in de kleur die best past bij uw kachel

Houtmanden:

Een stijlvolle houtmand naast uw houtkachel of haard maakt dat uw interieur er afgewerkt uitziet. In ons assortiment hebben we houtmanden in riet, leer, kunstof of metaal in diverse uitvoeringen. Tevens wordt dit assortiment  regelmatig vernieuwd. Een bezoekje aan onze toonzaal zal u snel overtuigen!

Handschoenen:

Een stevige lederen handschoen voor het bijvullen van uw houtkachel of open haard. Verkrijgbaar in uitvoering voor rechts- of linkshandigen.

Handschoen (per stuk): € 13,50